NextGEN Gallery Plugin Not found

Gradimo novu misiju

Gradimo novu misiju


Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user 'zambezim'@'localhost' (using password: NO) in /home/zambezim/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/zambezim/public_html/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_dbfunctions.php on line 10

“Ja sam za ideju otvaranja pod centra u Njoko Malomo i moja iskrena nada i san je to da jednog dana Njoko Malomo postane misija i župa”, piše biskup Raymond.

“Vi imate karizmu za otvaranje novih misijskih postaja i koristim priliku da Vam zahvalim za dvije prethodne misijske postaje: Shangombo, koju ste podigli na razinu župe i Lusu, koju ste započeli od ničega”, nastavio je biskup Livingstona.

28 Kilometara uzvodno od misije Lusu, na drugoj obali rijeke Zambezi, na ogromno područje koje do sada nije evangelizirano i do kojeg još nije dospjela moderna civilizacija, započeli smo izgradnju nove misije.
Preko dvadeset seoskih poglavica ili njihovih zamjenika, molili su misiju neka im pomogne doći do ambulante, škole, mlina za kukuruz, trgovine.


Neka Bog, koji je započeo kotrljanje i ovoga kamena,vodi i nadahnjuje sve ono što će mo poduzeti kako bismo pomogli ovim ljudima.
Sada nam je, kao i uvijek, potrebna duhovna pomoć naših prijatelja.

vlč. Boris Babo